Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.
Stii care este diferenta dintre o microintreprindere si o Companie platitoare de impozit pe Profit, in intelesul Codului Fiscal?Poate ar fi bine sa stii, asa incat sa nu platesti impozite mai mari.
Stiti ca exista cheltuieli pe care Compania le plateste dar care nu afecteaza valoarea impozitului pe Profit ?
Ele se numesc “nedeductibile”. Stii care sunt acestea ?
Ce-ar fi daca le-ati cunoaste impactul asupra impozitului calculate si modalitatea de eficientizare?
Care sunt avantajele salariale neimpozabile si cum ne putem plati angajatii mai mult, fara sa platim contributii?
Iti asigur consultanță privind legislația in domeniul financiar-contabil si fiscal.
Servicii de Management Financiar
Din ce in ce mai multi antreprenori constata ca metodele obisnuite care dadeau rezultate pana acum, nu mai sunt suficiente pentru a asigura performanta activitatii in mediul competitiv in care ne aflam cu totii. Ei ajung la descoperirea inevitabila ca lucrurile ar putea urma o curba ascendenta rapida, cu o abordare diferita. E imperios necesar sa ne planificam financiar afacerea, cat mai analitic și să luam masuri financiare inteligente care sa conduca la succesul afacerii si sustenabilitatea acesteia pe termen lung.
Sunt antreprenori care au pornit de la o afacere mica, si intrun timp foarte scurt, au ajuns la rezultate exceptionale, insa educatia si expertiza nu au tinut pasul atat de rapid cu dezvoltarea afacerii, asa incat trebui sa spuna Stop, acum ma aflu la un alt nivel, nu mai sunt pregatit sa pot face totul de unul singur.
Sunt 2 categorii – cei care vor sa faca in continuare totul de unul singur (adica sa fie “, si nu sa fie “angajati in propria afacere” si cei care incet incet, deleaga din atributii asa incat ei sa se dedice in totalitate doar functiei de management
Pentru optimizarea rezultatelor businessului, punem la dispozitia managementului, informatii si rapoarte relevante necesare luarii celor mai potrivite decizii spre obtinerea performantei
Planificarea financiara, presupune Bugetul de venituri si cheltuieli, dar si un Cash flow bine fundamentat.
Servicii de diagnostic financiar
Obiective: detectare semnale de alarma in business si remedii potentiale
Vrei sa obtii o imagine mai clara a rentabilitatii companiei tale? Cunoasterea diagnosticului afacerii ne permite sa recunoastem nivelul exact al performantei la zi, asa incat sa ajustam cheltuielile, sa devenim mai flexibili, si sa realizam profit pe termen lung.
Prin diagnosticarea intregului sistem operational care functioneaza la nivelul companiei, cu analizarea:
- Sistemului de gestionare a resurselor companiei,
- Analiza procedurilor de lucru
- Verificarea eficientei proceselor din cadrul Companiei
Rolul managementului financiar este de a preveni fraudele si de a identifica si diminua riscurile de pierdere a activelor.
Scop: estimare mai buna a riscului
De unde pornim analiza? De la informatiile din contabilitate si descrierile modelului de afacere efectuate direct de manager.
- analizam performanțele si riscurile pe baza contului de profit si pierdere (P&L)
- Analiză diagnostic a situației financiare pe baza bilanțului
- Analiza fluxurilor de cash-flow
- Analiza datoriilor Companiei si a creanțelor de incasat
- Analiza capitalurilor si a imobilizarilor;
- Intocmirea bugetului de venituri si cheltuieli
O gestionare deficitara conduce la cheltuieli neesentiale, asa incat ajungem sa cheltuim mai mult decat castigam.
Te invit sa descoperi secretele indicatorilor financiari ai afacerii tale.