Educatia fiscala a devenit din ce in ce mai mult o necesitate pentru manageri.

Cu totii ne dorim optimizarea fiscala a tranzactiilor si aici de cele mai multe ori resonsabilitatea este la contabil, asa incat recomand ca la baza colaborarii serioase intre manager si contabilul firmei sa stea profesionalismul si expertiza.

Sunt atatea modificari in domeniul taxelor, incat este necesar ca in permanenta sa fim informati in acest domeniu asa incat sa optimizam taxele.

Pentru  derularea afacerii in mod corespunzator, orice manager trebuie sa aiba in vedere un minim de cunostinte fiscale.

Află si tu avantajele și evită toate riscurile fiscale, documentându-te.

Poti crea chiar tu valoare adaugata in firma ta, cunoscand si aplicand principiile fiscale.

Cand vine vorba de “fiscalitate” cei mai multi dintre noi ne bazam pe contabil. “Ca stie el ce face”.

Si de multe ori aflam de posibilitatea unor avantaje fiscale chiar din presa sau alte articole de specialitate din business. Trebuie sa ne asiguram  ca atunci cand indeplinim criteriile fiscale, facilitatile se aplica si la noi in Companie.

Ce vei afla in acest program?

  • Ce cheltuieli au impact asupra nivelului impozitului pe profit si ce cheltuieli nu afecteaza valoarea impozitului ?
  • Care este diferenta dintre Profitul Fiscal Si Profitul firmei ?
  • Cum iti pot lua bani din firma daca ai inregistrat profit
  • Cand iti poti lua dividende din firma si ce taxe platesti ?
  • Ce obligatii fiscale mai ai in calitate de persoana fizica beneficiara a veniturilor din investitii (dividende incasate)?

Cat de mult iti doresti ca afacerea ta sa prospere ?

Programeaza o sesiune de consultanta GRATUITA!


Sesiunea de consultanta gratuita este o discutie 1-la-1, dureaza 15 minute si se desfasoara online, pe Zoom. Nu vei avea nicio obligatie, trebuie doar sa aplici acum. Alege data si intervalul orar din calendar apoi scrie numele tau complet si adresa de e-mail.

Stiu ca timpul tau este valoros, asa ca nu ti-l voi irosi cu tehnici de vanzare sau oferte comerciale. Vom lucra 100% in directia viziunii si obiectivelor tale.

iunie 2023
lun mar mie joi vin sâm Dum
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
Site realizat în cadrul proiectelor cu finanţare din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 – Social Entrepreneurs Network – POCU/449/4/16/128617 „Pentru informații detaliate despre celelate programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro”. „Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României”
Logo-uri
This is default text for notification bar