Daca citesti asta, inseamna ca esti unul dintre antreprenorii care au realizat cat de important este sa iti cunosti indicatorii rezultatelor afacerii.

A trecut de mult vremea cand multi oameni de afaceri spuneau: “Lasa ca stiu eu mai bine cum sa imi gestionez afacerea” . Daca spui asta si acum, inseamna ca nu vrei cu adevarat sa iti imbunatatesti performanta.

Iar  daca te si asociezi cu parteneri care asteapta rezultate de la tine, si pun presiune, atunci esti intro pozitie si mai “delicata”

Nimanui nu-I place sa stie ca a esuat… asa incat ajungem sa ne protejam si fugim de realitatea cifrelor si a criticii, nerecunoscand ca e timpul sa schimbam ceva !!!

Si cateodata este prea tarziu. Multe firme ajung in pragul insolvabilitatii si este mult  mai dificil sa te redresezi cand ajungi in pozitia de insolvabilitate.

Vei da vina pe Guvern, vei da vina pe politica, vei invinovati economia,crizele si circumstantele, si in final, vei recunoaste ca esti singurul responsabil !

Nu este vorba despre “ce se intampla” pentru ca se intampla tuturor, cheia este “ Ce vei face in legatura cu asta? “ Daca incepi procesul de schimbare, fa ceva diferit in urmatoarele luni, fata de ce ai facut in ultimele 6 luni, cum ar fi sa colectezi informatii, sa te educi.

Programe disponibile pentru companii

Daca vei face lucruri diferite, in aceleasi circumstante, “pentru ca nu putem schimba circumstantele”, dar ne putem schimba pe noi, atunci vom obtine rezultate diferite. Vei schimba lucrurile, vei schimba nivelul, vei schimba performanta iar cresterea iti va da o satisfactie interesanta.

Si atunci vei spune “as fi vrut sa cunosc situatia dinainte pentru ca spre asta conduceau actiunile mele” .

Te incurajez sa afli mai multe; sa fii informat, sa nu iti sabotezi singur afacerea.

Cel mai mare pericol pentru o afacere este sa crezi ca stii dar de fapt sa nu ai suficiente cunostinte. Poti fi purtat de curent o perioada, dar pe termen lung poti obtine rezultate concrete doar daca iei decizii bazate pe indicatorii financiari reali ai activitatii.

Nimic nu te va putea opri atunci cand ai toate informatiile de care ai nevoie.

Programeaza o sesiune de consultanta GRATUITA!


Sesiunea de consultanta gratuita este o discutie 1-la 1, dureaza 15 minute si se desfasoara online, pe Zoom. Nu vei avea nicio obligatie, trebuie doar sa aplici acum. Alege data si intervalul orar din calendar apoi scrie numele tau complet si adresa de e-mail.

Stiu ca timpul tau este valoros, asa ca nu ti-l voi irosi cu tehnici de vanzare sau oferte comerciale. Vom lucra 100% in directia viziunii si obiectivelor tale.

iulie 2024
lun mar mie joi vin sâm Dum
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
This is default text for notification bar