Lucrez cu antreprenorii care doresc sa se autodepaseasca

Sunt specializata in expertiza financiara de mai bine de 15 ani cu experienta atat in in propriul business de  expertiza contabila si audit financiar, dar si cu experienta in procese de business provenite din diverse domenii de activitate ale clientilor mei, cum ar fi: retail, constructii, productie textile, automatizari industriale,  proiectare navala, sanatate umana, Software development, IT & Tehnologie, Transport, industria alimentara, si altele.

Dealungul activitatii mele profesionale, am lucrat cu sute de antreprenori si oameni de business  care mi-au facut cunoscute nevoile lor concrete de obtinere a performantelor  pe care si le doresc


Pentru mine este o misiune atat personala cat si profesionala, in calitatea mea de consultant financiar si analist de business, sa sprijin managerii si organizatiile lor in efortul de a-si atinge tintele spre succes.


 

Educatia financiara poate preveni si indeparta dificultatile financiare din viata oricarei Companii, asigurand sustenabilitatea afacerii pe termen lung.

Prin educatie financiara antreprenorii devin mult mai eficienti si obtin o perspectiva de ansamblu asupra situatiei financiare a Companiei lor.

Din experienta mea, am constatat ca din ce in ce mai multi antreprenori solicita informatii de la contabil, pentru a sta la baza deciziilor viitoare de obtinere a profitului si dezvoltare a afacerii.

Totusi modul cum interpreteaza fiecare indicatorii  financiari este esential pentru cunoasterea si intelegerea corecta a situatiei reale a patrimoniului si a performantei.

Un exemplu concret:

Valoarea indicatorului PROFIT nu are relevanta unica, decat daca il corelam cu datoriile pe termen scurt si lung si mai mult de atat, cu  previziunea cashflow-ului pe o perioada.

Avem un profit mare si dorim sa primim dividende, insa este necesar  sa analizam mai intai cashflow-ul pentru a cunoaste care este valoarea disponibila la plata a dividendelor, altfel, am putea risca generarea unei lipse de lichiditati necesare achitarii datoriilor imediate ale Companiei care ar putea conduce la intarzieri la plata si penalizari din partea furnizorului, respectiv bugetului de stat, adica costuri suplimentare pentru companie.

Am fost implicata in programe de implementare a managementului financiar in grup de Companii cu scopul de diminuare a riscurilor afacerii, in care am elaborat atat structura financiara cat si procedurile de lucru si controalele interne.

This is default text for notification bar